ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτζώκας: «Έχουμε καλή ομάδα, πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε καλή ομάδα, πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στην πρώτη αγωνιστική της Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας επικρατώντας με το εμφατικό 87-61 κι έχοντας ξανά σε μεγάλη βραδιά τους Βεζένκοφ, Μπλακ και Γουόκαπ.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην άμυνα που έπρεπε να παίξει η ομάδα του αλλά και στη βελτίωση που θέλει να βλέπει καθημερινά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Μπαρτζώκα:

«Ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ελπίζω ο κόσμος της Πάτρας να πέρασε ένα ευχάριστο δίωρο. Προφανώς θα ήθελε να κερδίσει η ομάδα του, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, ήταν λίγο δύσκολο σήμερα. Για μας ήταν μια καλή ευκαιρία να ανοίξουμε το rotation, να παίξουν παιδιά που δεν είχαν παίξει τόσο πολύ είτε στο Super Cup είτε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως θέλαμε. Ήταν δύσκολο να χάσουμε, έχοντας 29 ασίστ για 5 λάθη.

Ο Απόλλωνας Πάτρας είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλή επιθετική εκτέλεση, κυκλοφορεί την μπάλα καλά. Έχει παίκτες που είναι καλοί στο κομμάτι της δημιουργίας, κι από προπονητικό πλάνο, αλλά κι ο Γιώργος Μπόγρης είναι πολύ καλός σε αυτό το πράγμα. Έτσι, έπρεπε να είμαστε αρκετά συμπαγείς στην άμυνα για να ελέγξουμε το παιχνίδι. Όταν το κάναμε, ιδίως στο τρίτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι άνοιξε και μετά έγινε διαδικαστικό. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Πάτρας στο πρωτάθλημα και υγεία σε όλους τους φιλάθλους».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ