ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η απονομή στα κορίτσια του μπάσκετ (video)

Η απονομή στα κορίτσια του μπάσκετ (video)

Μια ονειρική βραδιά ήταν η περασμένη Παρασκευή για το τμήμα μπάσκετ Γυναικών, αλλά και γενικότερα την οικογένεια του Ολυμπιακού. Στην φαντασμαγορική εκδήλωση που έγινε στο Λαγονήσι, όπου και έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στις "ερυθρόλευκες" που πήραν τον τίτλο αήττητες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στα τμήματα του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ, Μιχάλης Κουντούρης και ο επιχειρηματίας Γιώργος Λεριώτης, που είναι δίπλα στο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ, από την πρώτη στιγμή της επανίδρυσης του.

Το "παρών" έδωσαν επίσης σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού ΣΦΠ, ο επίτιμος πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο ταμίας Δημοσθένης Λαζαρίδης, από το Τ.Α.Α. οι Χρήστος Φλάμπουρας, Λευτέρης Χρυσοφάκης. Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός παρευρέθηκαν επίσης ο εκ των αντιπροέδρων Δημήτρης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Κώστας Καρδιασμένος. Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός παρευρέθηκαν ο Δ/ντης Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης Νίκος Λεπενιώτης και ο Δ/ντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Χρήστος Μπαφές.

Τέλος παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και οι κ.κ. Δημήτρης Καμμένος, Σοφοκλής Ξυνής (πρόεδρος του Ομίλου Ξυνή) αλλά και χορηγοί του συλλόγου όπως ο Αλέξης Καναβός από την Nova Forthnet και ο Ανδρέας Νικολόπουλος από την Novibet.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ