ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Οι επόμενες κινήσεις

Οι επόμενες κινήσεις

Η παραμονή του Σπανούλη ήταν η αρχή. Η απόκτηση του Κεμ Μπιρτς το επόμενο βήμα. Αλλά ακόμα ο Ολυμπιακός είναι στην… αρχή. Διότι φέτος οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να μην την… πατήσουν όπως πέρσι. Οι τραυματισμοί τους… λάβωσαν, αλλά παράλληλα ήταν και η ατυχία που τους στοίχισε. Τη νέα σεζόν, όμως, με περισσότερα ματς στο καλεντάρι, στόχος για τη διοίκηση και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ένα σαφώς πιο "γεμάτο" ρόστερ, ούτως ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Πλέον, βασικός στόχος είναι η απόκτηση δύο παικτών. Ενός γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα και ενός 4αριού, που θα πλαισιώσουν τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη, αντίστοιχα. Δύο παικτών που θα προσφέρουν και θα αποτελέσουν νέα "γρανάζια" στην καλοκουρδισμένη "μηχανή" που ονομάζεται Θρύλος.

Παίκτες έχουν προταθεί αρκετοί, ονόματα υπάρχουν στην ατζέντα των "ερυθρολεύκων", αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω. Όλες οι περιπτώσεις "σκανάρονται", εξετάζονται λεπτομερώς, πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ