ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Την αναγκαιότητα να αφήσει η ομάδα του πίσω της την ήττα από την Μονακό το δυνατόν συντομότερο εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που παρέμειναν στο γήπεδο για να αποθεώσουν τον ίδιο και τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Κλειστό και σκληρό. Η Μονακό είναι αθλητική ομάδα που παίζει με σκληράδα και έπρεπε να ματσάρουμε αυτή την συνθήκη. Κάτι που δεν κάναμε καθόλου. Επιτρέψαμε στους Τζέιμς και Οκόμπο να νιώσουν άνετα στο παρκέ και να σκοράρουν πάνω από σαράντα πόντους.

 Δεν ήταν μια καλή βραδιά απόψε, πρέπει να προχωρήσουμε και να πάρουμε το μάθημά μας από ότι συνέβη απόψε. Όπως έχω ξαναπεί, κάποιες φορές θα κερδίζουμε, κάποιες όχι. Αυτό είναι η Ευρωλίγκα. Κάθε ματς είναι μια διαφορετική ιστορία. Αν είσαι λίγο χαλαρός, αν αφήσεις να σε κυριεύσουν τα συναισθήματά σου, κάτι που το κάναμε απόψε , καθώς λόγω των φιλάθλων θέλαμε να υπερβούμε εαυτούς σε κάποια πράγματα, θα έχεις πρόβλημα.

Αντί να παίξουμε απλά και να πάμε στην έξτρα πάσα, πολλοί παίκτες παρασύρθηκαν από τα συναισθήματά τους. Όμως, αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Χάνεις κερδίζεις, το ξεχνάς και πας στο επόμενο παιχνίδι».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας παρέμειναν στις θέσεις τους και τραγουδούσαν ακατάπαυστα για τους «ερυθρολεύκους»! Αυτό ως γεγονός από μόνο του είναι εξαιρετικά, ειδικά στην χώρα που ζούμε», σχολίασε ο κόουτς. 

«Προφανώς ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια της ομάδας μας, για μεγάλο χρονικό διάστημα παίξαμε καλά, πάντα αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και κατάλαβαν πως στο αποψινό ματς δεν παίξαμε όπως έπρεπε, όμως, κάναμε μια προσπάθεια ίσως σε λάθος κατεύθυνση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι ευγνώμων, αλλά δεν κάνει τη δουλειά μου εύκολη. Η δουλειά μου είναι ούτως ή άλλως δύσκολη. Απλώς δεν θα αλλάξουμε συνταγή. Θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι όλο».

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, τόνισε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά ειδικά στην δική μου για τη μεγάλη νίκη σε αυτή την έδρα. Ο Ολυμπιακός παίζει σπουδαίο μπάσκετ. Θα μπορούσα το σημερινό αποτέλεσμα να το πω μεγάλη κλοπή. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο ξεκίνημα με τέσσερα εκτός παιχνίδια στη σειρά. Τώρα περιμένουμε ένα καλύτερο πρόγραμμα και στόχος μας είναι να προστατεύσουμε την έδρα μας. Και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη νίκη μας. 

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, μπήκαμε λίγο απρόσεκτοι και δεν παίξαμε όπως ήθελα. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε να παίζουμε σα να μην πιστεύαμε πως θα είχαμε πιθανότητα να κερδίσουμε. Όμως, ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνα και κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα στην επίθεση. Βρήκαμε ανοικτά σουτ, ήταν σήμερα εκπληκτικοί οι Τζέιμς και Οκόμπο και γενικά πολλοί παίκτες μας έδωσαν λύσεις».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ