ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτζώκας: «Να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Παρτιζάν»

Μπαρτζώκας: «Να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Παρτιζάν»

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από τη Νίκαια και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στην εντός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με την Παρτιζάν.

«Ήταν ένα παιχνίδι που η συγκυρία ήταν να το παίξουμε σε αρκετά λιγότερες από σαρανταοκτώ ώρες μετά την αναμέτρηση με την Βαλένθια. Οπότε όπως καταλαβαίνετε υπήρχε λίγος χρόνος να το προετοιμάσουμε, υπήρχε η ενέργεια που ξοδέψαμε με την Βαλένθια και ήταν αρκετή έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Και συνέχισε: «Παρόλα αυτά δεν έχω παράπονο. Ενεργειακά προσπαθήσαμε όλοι, οι περιφερειακοί μας αρκετά, οι ψηλοί μας επίσης. Ο Ιωνικός είναι πολύ καλή ομάδα και το διαπιστώσαμε όχι μόνο από το σκάουτινγκ, αλλά και σήμερα. Σουτάρει πολύ καλά την μπάλα.

Έχει δύο πολύ έμπειρους παίκτες, τους Μάντζαρη και Μαυροκεφαλίδη και οι δύο τους πλέι μέικερ, ο ένας από έξω και ο άλλος μέσα στην ρακέτα. Έχει καλούς σουτέρ και παιδιά που πάνε δυνατά στο ριμπάουντ. Έτσι απαιτήθηκε από εμάς να κάνουμε ένα καλό 6άλεπτο αμυντικά στο τρίτο δεκάλεπτο, για να πάρουμε τη διαφορά των 20 πόντων και τελικά να ολοκληρωθεί το παιχνίδι εκεί.

Συγχαρητήρια στην Νίκαια. Εμείς τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας. Σε τρεις μέρες από τώρα θα παίξουμε πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Παρτιζάν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ