ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με στόχο το «διπλό» στο Μόναχο ο Θρύλος! (photos)

Με στόχο το «διπλό» στο Μόναχο ο Θρύλος! (photos)

Με προορισμό τη Γερμανία «πέταξε» το πρωί της Τετάρτης (16/11) ο Ολυμπιακός. Κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, το βράδυ της Πέμπτης (17/11, 21:30), οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως στόχο το «διπλό» στην «Audi Dome» και το 6-2 στη φετινή Ευρωλίγκα!

Ο Θρύλος προέρχεται από μία επιβλητική νίκη και ένα ξέσπασμα πάνω στην Παρτιζάν, καθώς νωρίτερα είχε δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Μονακό και Βαλένθια. Και απόψε στο Μόναχο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να νικήσει και την Μπάγερν, μέσα στο «σπίτι» της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχώρησε δίχως τους Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Μιχάλη Λούντζη, οι οποίοι είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας και θα πάνε απευθείας από το Βέλγιο στη Γερμανία, μετά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, μετράει το «τρία στα τρία» εκτός έδρας κατά τη φετινή σεζόν, έχοντας «αλώσει» την Ισπανία και τις έδρες της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπασκόνια στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Δείτε φωτογραφίες από την «ερυθρόλευκη» αναχώρηση:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ