ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστρέφει στο «κάστρο» του και στις νίκες!

Επιστρέφει στο «κάστρο» του και στις νίκες!

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «ρεφάρει» την ήττα από την Μακάμπι, το βράδυ της Τρίτη; (22/11) στο Τελ Αβίβ, έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου. Απέναντι στην γερμανική ομάδα, στις 21:00, ο Θρύλος έχει μπροστά του το 7-3 και θέλει να το πραγματοποιήσει! Θέλει να επιστρέψει στο μονοπάτι των νικών και να δείξει ότι ξεπέρασε την ήττα, την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική.

Το ματς είναι πολύ σημαντικό, απέναντι στην Άλμπα ο Θρύλος μπορεί να κερδίσει πολλαπλά και να δείξει ότι ακόμη και μετά από ατυχή αποτελέσματα, είναι ικανός να επανέλθει άμεσα και να συνεχίσει προς την οκτάδα και το Final 4.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς ή άλλους είδους απουσίες και θα βρει μπροστά του μία ομάδα που ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με 3/3 νίκες- ισόβαθμη τότε με τους «ερυθρόλευκους»- αλλά έχασε εντελώς το μομέντουμ της και μετράει τώρα έξι σερί ήττες!

Ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του και το ΣΕΦ αναμένεται να ωθήσει ξανά την ομάδα στο αποτέλεσμα το οποίο θέλει. Τη νίκη. Ραντεβού στις 21:00 στο ΣΕΦ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ