ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν είναι γιορτή, είναι «μάχη»!

Δεν είναι γιορτή, είναι «μάχη»!
Book Small Mobile

Οφείλουμε να έχουμε άπαντες στο μυαλό μας, ότι το αποψινό ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άλμπα, όχι απλώς δεν είναι… γιορτή. Αλλά αντιθέτως, είναι… «μάχη». Είναι ένα παιχνίδι το οποίο ο Ολυμπιακός οφείλει, πρώτος από όλους, να το αντιμετωπίσει έτσι. Απέναντι στην γερμανική ομάδα, ο Θρύλος οφείλει και μπορεί να φτάσει στο 7-3.

Πρώτη η ομάδα, πρώτοι οι παίκτες και ο Μπαρτζώκας, οφείλουν να έχουν στο μυαλό τους ότι το πρώτο αυτό παιχνίδι με κόσμο στο ΣΕΦ, είναι ευκαιρία για… «μάχη». Για να έρθει η νίκη ο Θρύλος πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσής του και να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του, σε όλο το ματς. Η Άλμπα είναι μία επικίνδυνη ομάδα, στηρίζεται κυρίως σε τέσσερις παίκτες για να τραβήξουν… κουπί επιθετικά, τους Λουκ Σίκμα, Τζαλίν Σμιθ, Ταμίρ Μπλατ και Κριστ Κουμάντζε και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να περιοριστούν από τα πρώτα μόλις λεπτά της αναμέτρησης.

‘Όπως και να'χει το ΣΕΦ πρέπει να είναι «καμίνι»! Με φωνή και πάθος ο κόσμος στην εξέδρα, για να μπάσκετ με πάθος η ομάδα, στο παρκέ. Απέναντι στην Άλμπα, απόψε το βράδυ (19:45) ο Θρύλος δίνει άλλο ένα σημαντικό τεστ, μπροστά σε γεμάτο ΣΕΦ. Σε επίπεδο ομάδας και σε επίπεδο κόσμου. Και θυμίζουμε: Δεν είναι γιορτή, είναι «μάχη»!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ