ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι γκαρντ θα έχουν κομβικό ρόλο!

Οι γκαρντ θα έχουν κομβικό ρόλο!

Μετά την ήττα από τη Μακάμπι εξαιτίας του κακού του τελευταίου δεκάλεπτου, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέφει στις νίκες και να πετύχει έτσι την δεύτερη του εντός έδρας επιτυχία παρουσία του κοινού του μετά την Παρτίζαν!

Δεν το κατάφερε με τη Μονακό, το… πέταξε στα σκουπίδια με τη Βαλένθια αν και κέρδιζε σε όλο το ματς, θέλει να μην τριτώσει το εντός έδρας κακό με τους φιλάθλους του κοντά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του γνωρίζουν τη σημασία του ματς με την γερμανική ομάδα, αλλά και τις ιδιαιτερότητες που έχει, αφού πρόκειται για μία ομάδα τελείως διαφορετικό από εκείνα που αντιμετώπισε μέχρι και σήμερα.

Η Άλμπα μπορεί να μην έχει τη δυναμική ομάδων όπως των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο τρόπο του παιχνιδιού της. Είναι πρώτη σε τρανζίσιον κατοχές, πρώτη σε τρανζίσιον πόντους, ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό και που κυκλοφορεί και πασάρει πολύ την μπάλα. Αυτό πρέπει να κόψει ο Ολυμπιακός για να πάρει το ματς. Να φέρει τον ρυθμό στα μέτρα του.

Το «κλειδί», λοιπόν, για τη νίκη θα είναι τα γκαρντ του Θρύλου, να περιορίσουν τα αντίστοιχα της Άλμπα, ο Τόμας Γουόκαπ να δράσει ως συνήθως σε άμυνα και επίθεση. Αυτός θα καθορίσει την έκβαση του παιχνιδιού, μαζί με τον Κώστα Σλούκα φυσικά που θα ελέγξει τον ρυθμό.

Αν το ματς πάει σε υψηλό τέμπο καταλαβαίνει κανείς ότι η Άλμπα αποκτάει αυτόματα πολλές πιθανότητες για νίκη, σε αντίθεση με ένα πιο ισορροπημένο και χαμηλής έντασης ματς, όπου οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν και μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ τους, για να ανταπεξέλθουν και να πάρουν τη νίκη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ