ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δέκα χρόνια μαζί Ολυμπιακός και FMS! (photos & video)

Δέκα χρόνια μαζί Ολυμπιακός και FMS! (photos & video)

Τη δεκαετή συνεργασία τους γιόρτασαν Ολυμπιακός και FMS σήμερα, Δευτέρα! Το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της FMS έδωσε σύσσωμη η μπασκετική ομάδα του Θρύλου. 

«Συμπληρώσαμε δέκα χρόνια συνεργασίας με την FMS. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτά τα δέκα χρόνια. Είναι μία από τις μακροβιότερες συνεργασίες του Ολυμπιακού και αυτό δείχνει πόσο επιτυχημένη και πόσο σημαντική συνεργασία είναι για εμάς», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και συνέχισε: «Αυτή τη δεκαετία έχουμε πανηγυρίσει πολύ μεγάλες επιτυχίες με την FMS στην φανέλα μας και ελπίζουμε και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσουμε εξίσου μεγάλες ή και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η FMS μεγαλώσανε και αναπτύχθηκαν. Όπως η ομάδα έτσι και η FMS είναι μια εταιρία πρωτοπόρα και πολύ σημαντική στον κλάδο της. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και χαιρόμαστε πάρα πολύ που ο Ολυμπιακός συνέβαλε σημαντικά τόσο στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand της FMS, όσο και στην βελτίωση της πελατείας του τζίρου και όλα τα σχετικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη. Είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της FMS, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός μας ενέπνεε όλα αυτά τα χρόνια στο να προχωράμε και εμείς με τον ίδιο ρυθμό που προχωρούσε εκείνος. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αρκετές νίκες αμφότεροι, με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Αυτή η συνεργασία μόνο θα βελτιώνεται με σκοπό την απόλυτη επιτυχία». Κατόπιν σχετικής ερώτηση, απάντησε: «Γιατί όχι; Όχι μόνο άλλα δέκα, αλλά δέκα συν δέκα να διαρκέσει η συνεργασία μας!».

Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Από την προηγούμενη θητεία μου στον Ολυμπιακό έχουν περάσει πολλά χρόνια, όμως, η FMS ήταν και τότε χορηγός της ομάδας μας. Τώρα που έχω επιστρέψει παραμένει συνεργάτης μας και είναι σημαντική αυτή η σταθερότητα. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Είναι οικείοι άνθρωποι για εμάς. Μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε με τον δικό μας τρόπο να το ανταποδώσουμε. Η ιδιοκτησία της ομάδας είναι η βάση μας και το ότι οι Πρόεδροι έχουν δημιουργήσει στον Ολυμπιακό ένα κλίμα εμπιστοσύνης με πρόσωπα, παίκτες πολλά χρόνια, προπονητές πολλά χρόνια, συνεργάτες πολλά χρόνια, δείχνει τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα μας».

Επίσης, ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, υποστήριξε: «Είναι μια εξαιρετική συνεργασία. Και μόνο το ότι η συνεργασία κρατά εδώ και δέκα χρόνια, τα λέει όλα. Σημαίνει πως κάτι δουλεύει πάρα πολύ καλά αμφίδρομα. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την FMS στο πλάι μας γενικά, αλλά και καθημερινά όσον αφορά στην εξυπηρέτηση που έχουν οι παίκτες μας με αυτοκίνητα πρώτης ποιότητας. Όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι, για αυτό ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί για άλλα δέκα χρόνια!».

Ο Αμερικανός γκαρντ, Τόμας Γουόκαπ, δήλωσε: «Το ότι η συνεργασία έχει φτάσει τα δέκα χρόνια δείχνει κλάση και από τις δύο πλευρές. Δείχνει πως σέβονται ο ένας τον άλλον και είναι κάτι υπέροχο. Ανυπομονούμε για ακόμη περισσότερα χρόνια κοινής πορείας. Όσον αφορά εμάς, απολαμβάνουμε αυτή τη συνεργασία, όχι μόνο γιατί τα αυτοκίνητα είναι σπουδαία, αλλά και γιατί ξέρουμε πως αν συμβεί κάτι θα έρθουμε εδώ και θα είμαστε σε ασφαλή χέρια».

Τέλος, ο Σάσα Βεζένκοφ, σχολίασε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Είμαι χαρούμενος που και η ομάδα και η FMS αυτά τα δέκα χρόνια έχουν μια αρμονική συνεργασία με κοινούς στόχους. Ελπίζουμε πως σύντομα θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί νέες επιτυχίες και πολλές όμορφες στιγμές».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ