ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απόλυτη συγκέντρωση στο ντέρμπι τώρα!

Απόλυτη συγκέντρωση στο ντέρμπι τώρα!

Ο Ολυμπιακός κινείται πλέον με κάθε… επισημότητα, σε ρυθμό ντέρμπι. Απέναντί του έχει ένα σημαντικό ματς , απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην έδρα του, το βράδυ της Δευτέρας, στις 19:15. Άπαντες στον Ολυμπιακό σκέφτονται μονάχα πως θα νικήσει η ομάδα τον «αιώνιο» αντίπαλό της.

 Πλέον, το ντέρμπι είναι η απόλυτη προτεραιότητα για όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Με πρώτο τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει και το γενικό πρόσταγμα, για το πως θα δουλέψει η ομάδα τις επόμενες μέρες ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον πελάτη, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο Θρύλος αφήνει στην άκρη ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια, τα οποία η ομάδα έχει δώσει, δεν έχει σχέση με το τι θα κάνει την προσεχή Δευτέρα. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Θρύλος έχει την ευκαιρία με μία νίκη, να δώσει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Ολυμπιακός είναι, αδιαμφισβήτητα, η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πρέπει να το αποδείξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στην ουσία, ο πρώτος της Basket League υποδέχεται τον τέταρτο (με έναν αγώνα λιγότερο).

Ο Θρύλος με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να… πατήσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει μια μεγάλη νίκη μπροστά στον λαό του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ