ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσπαθούν να βλάψουν τον Θρύλο, μέσω επίθεσης στην ΕΟΚ

Προσπαθούν να βλάψουν τον Θρύλο, μέσω επίθεσης στην ΕΟΚ

Είτε έτσι, είτε… αλλιώς, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την «πελατειακή» σχέση του με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ.

Ωστόσο είναι πραγματικά δύσκολο για τους… απέναντι του πάλαι ποτέ συστήματος να δεχθούν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε με συμβόλαιο... Όπως έκαναν κάποτε, συμβόλαια με τη νίκη, που μόνο σε… σκανδαλώδεις εποχές μπορούν να υπάρξουν. Και το γεγονός ότι πλέον αυτές οι εποχές ανήκουν στο παρελθόν, φαίνεται πως… ενοχλεί. Ενοχλεί και πολύ μάλιστα.

Δεν μπορούν ορισμένοι να δεχθούν ότι τα ματς πλέον κρίνονται στο παρκέ και προσπαθούν να συνδέσουν την κυριαρχία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Αυτά γίνοντουσαν… επί «φάρου», όχι τώρα.

Τώρα τα ματς τα παίρνει ο πραγματικά καλύτερος στο παρκέ. Σε αυτή τη νέα εποχή, κατά την οποία ο Θρύλος απλώς επιβεβαιώνει ότι είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κερδίζει όλα του τα ματς  καθαρά και δίχως αμφισβήτηση.

Η επίθεση προς την ΕΟΚ, αυτή τη στιγμή, είναι ξανά συντονισμένη. Όλοι γνωρίζουμε από ποια ομάδα προέρχεται, τα συμφέροντα τη οποίας φαίνεται ότι έχουν θιγεί, από την αλλαγή της κατάστασης  στο ελληνικό μπάσκετ, δηλαδή στην κανονικότητα και καθαρότητα του αθλήματος.

Όμως, οι οπαδοί της, αλλά και ΜΜΕ συγκεκριμένων συμφερόντων και όχι μόνο τα έχουν βάλει με την  Ομοσπονδία. Μάλιστα,  προσπαθούν να τη «συνδέσουν» με τον Ολυμπιακό και τις επιτυχίες του, εντός και εκτός Ελλάδας και δίνουν μεγάλη «μάχη» να αλλάξουν εκ νέου την κατάσταση στο άθλημα. Και ίσως, να προβούν στις απαραίτητες και γνωστές κινήσεις τους, ώστε να επαναφέρουν σε πλήρη ισχύ τους «φαροφύλακες» και τις πρακτικές αυτών.

Πάντως, εμείς δεν υπερασπιζόμαστε την ΕΟΚ και οποιοδήποτε άλλο αρμόδιο όργανο.  Αν η κάθε ΕΟΚ λειτουργεί ως… φάρος, να πάει από ‘κει που ‘ρθε. Μόνο το καλό του Ολυμπιακού μας απασχολεί. Και για αυτό θα συνεχίζουμε να παλεύουμε ανελλιπώς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ