ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά Euroleague: Τρεις επιλογές από το 1,90 έως το 2,25

Προγνωστικά Euroleague: Τρεις επιλογές από το 1,90 έως το 2,25

Η 12η αγωνιστική της Euroleague είναι προ των πυλών και το BetMarket.gr έχει ξεχωρίσει προγνωστικά και αναλύσεις για τρία παιχνίδια.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Πλησιάζουμε αισίως στο φινάλε του α’ γύρου της φετινής Euroleague. Ενός πρωταθλήματος που πιθανώς ξεπερνάει κάθε ανταγωνισμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο και μόνο αν δούμε ότι η 15η Μπάγερν Μονάχου είναι δύο νίκες μακριά από την οκτάδα, καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο ανταγωνισμού.

Άλμπα Βερολίνου – Φενέρμπαχτσε

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, κυρίως ως προς τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί για τη διεξαγωγή του. Η Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Γερμανίας χωρίς τον Σκότι Γουίλμπεκιν και τον ΝτεΣόν Πιερ, την ώρα που αμφίβολος είναι και ο Νεμάνια Γκούντουριτς. Πρακτικά, δηλαδή, τα «καναρίνια» θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, όσον αφορά την παραγωγή πόντων. Αυτό πιθανώς να θέλει να πάρει με το μέρος της η Άλμπα Βερολίνου.

Οι Γερμανοί μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα, είναι σε… ύπνωση. Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως ήταν λογικό το σερί ηττών. Μιλάμε για ένα σύνολο που είχε πολλούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, στα τρία τελευταία παιχνίδια, η Άλμπα παρουσιάζει βελτίωση. Με εξαίρεση το δ’ δεκάλεπτο με τον Ολυμπιακό, που εν τέλει έχασε δίκαια με 86-76 από μία ανώτερη ομάδα, στα άλλα δύο παιχνίδια, το σύνολο των διαφορών ήταν 6 πόντοι. Και ο ένας εκ των δύο αντιπάλων ήταν η Μπαρτσελόνα.

Η Άλμπα έχει τις ιδεατές συνθήκες για να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Και η Φενέρμπαχτσε στα δύο τελευταία παιχνίδια σε Euroleague και Τουρκία δεν πατάει καλά. Εμείς θα προτιμήσουμε παρόλα αυτά ένα ειδικό στοίχημα στα προγνωστικά μας στη Euroleague. Είπαμε και παραπάνω για τις απουσίες της Φενέρ. «Αναγκαστικά» το σκορ θα πάει σε άλλους παίκτες. Ο Κάρσεν Έντουαρντς είναι παίκτης που παίρνει πολλές προσπάθειες. Ακριβώς επειδή προσπαθεί να μπει στο σύνολο, του δίνεται μία ελευθερία στα σουτ. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση το over 9.5 στους πόντους του Τούρκου σε απόδοση 2,35.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια

Ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που αγαπούν τα μεγάλα σκορ, εφόσον βρουν ρυθμό. Η Μακάμπι γύρισε με άδεια χέρια από τη Βαυαρία, με τη Μπάγερν Μονάχου να παίρνει πολύ σημαντική νίκη. Αντίθετα, το ταξίδι της Βαλένθια στο Βελιγράδι είχε ως… σουβενίρ στην επιστροφή ένα σπουδαίο διπλό. Την πρώτη νίκη μετά από πολλά αρνητικά αποτελέσματα σε Euroleague και ACB.

Το μεγάλο ερώτημα, όσον αφορά την ομάδα του Άλεξ Μούμπρου, είναι κατά πόσο μπορεί να πετύχει μία ανάλογη επιθετική βραδιά. Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες μετά την 100αρα επί της Παρτιζάν, οι «νυχτερίδες» έχασαν με 79-62. Συν τοις άλλοις, είπαμε και παραπάνω μιλάμε για σύνολα που μπορούν να ανοίξουν το σκορ, εφόσον όμως βρουν αμφότερες ρυθμό. Στα εντός έδρας παιχνίδια της Μακάμπι, 3 εξ’ αυτών έχουν ξεπεράσει τους 160 πόντους και άλλα 3 όχι. Τοποθετούμε το line στους πόντους της αναμέτρησης στο 160, επειδή είναι το πιο σύνηθες στα παιχνίδια της Euroleague.

Παρά το ξέσπασμα της Βαλένθια στο Βελιγράδι, εξακολουθούμε να μην βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ. Θα πάμε, λοιπόν, με βάση και τα ανωτέρω στοιχεία στο under 165,5 σε απόδοση 1.90.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό

Η αγωνιστική βραδιά κλείνει με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μονακό. Οι Μαδριλένοι διάγουν μία εξαιρετική περίοδο, μιας και παρά τις απουσίες τους, παίζουν εκπληκτικό και συνάμα αποτελεσματικό μπάσκετ. Έφυγαν με ένα σπουδαίο διπλό από την Κωνσταντινούπολη και συνέχισαν την επίσης ξέφρενη πορεία τους στην ACB, συντρίβοντας τη Βαλένθια. Ο Τσους Ματέο αξίζει συγχαρητήρια, μιας και τηρεί πιστά το πλάνο του Πάμπλο Λάσο, χωρίς να έχει πειράξει τις ισορροπίες στην ομάδα.

Η Μονακό, από την άλλη, συνεχίζει και αυτή την πρωτόγνωρη πορεία της στη Euroleague. Μία ομάδα που πέρυσι έπαιξε για πρώτη φορά στην κορυφαία διοργάνωση, φέτος απέχει μόλις μία νίκη από την κορυφή και θα διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας. Το θετικό για τους Μονεγάσκους είναι πως την περίοδο «κοιλιάς», ακολούθησε ένα σημαντικό διπλό ψυχολογίας στο Αστρομπάλ επί της πολύ κακής Βιλερμπάν.

Η Μονακό πέτυχε 84 πόντους στο Αστρομπάλ και ;άλλους 83 στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να πούμε ότι δεν την επηρεάζουν ούτε οι σκληρές άμυνες, ούτε οι έδρες. Θα πάμε, λογικά, σε μεγάλο σκορ. Το over 164,5 έχει απόδοση ένα 1,90.

Betmarket Επιλογές

21:00 - Άλμπα Βερολίνου - Φενέρμπαχτσε - Κάρσεν Έντουαρντς Over 9,5 πόντοι (2,25)

21:05 - Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βαλένθια - Under 165,5 (1,90)

22:00 - Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό - Over 164,5 (1,90)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ