ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αδέρφια, από το ΣΕΦ δεν περνάτε απόψε!

Αδέρφια, από το ΣΕΦ δεν περνάτε απόψε!

Πολύ σημαντική αναμέτρηση, από κάθε άποψη, είναι η σημερινή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν, διακαώς, τη νίκη, για λόγους βαθμολογικούς και ψυχολογικούς. Νίκη 4άδας, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και στις... αναποδιές!

Ο Ολυμπιακός με νίκη σήμερα διατηρείται στη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Επιστρέφει στις νίκες, μετά από την αναπάντεχη ήττα στο «Αστρομπάλ» και αποδεικνύει ξανά, προς όλους, ότι θέλει να φτάσει μακριά. Υπενθυμίζει, επίσης, πως από το ΣΕΦ δεν περνάει κανείς τόσο εύκολα φέτος και πορεύεται με την έδρα του, ως βασικό όπλο για τη συνέχεια.

Η νίκη, όμως, θα δώσει και ψυχολογική ώθηση στον Θρύλο, ο οποίος με την ήττα στο φινάλε από την Βιλερμπάν πρέπει να δείξει ότι έχει το σθένος να αντιδράσει και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μια πολύ σκληροτράχηλη και σοβαρή ομάδα. Πρέπει να δείξει ότι μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά και ότι μπορεί να πετυχαίνει σημαντικά αποτελέσματα.

Απόψε, η ομάδα του Μπαρτζώκα μπαίνει στο παρκέ, πιέζει τον αντίπαλό της και επιβάλλει τον ρυθμό της. Έτσι, όπως έκανε στα προηγούμενα  εντός έδρας παιχνίδια του, έτσι πρέπει να γίνει και σήμερα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ