ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάνααν: «Το σημαντικό είναι να είμαι επιθετικός, αυτή είναι η νοοτροπία μου»

Κάνααν: «Το σημαντικό είναι να είμαι επιθετικός, αυτή είναι η νοοτροπία μου»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο «ανεβασμένος» Αϊζάια Κάνααν, ενόψει του αποψινού ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός γκαρντ, που αρχίζει να «κολλάει» στο πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε στην άνοδο της απόδοσής του, αλλά στην προσαρμογή του στο στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάνααν:

Για το ματς με τη Βιλερπάν: «Το παιχνίδι με την Βιλερμπάν ήταν προφανώς ένα σκληρό ματς για μας. Ένα παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να έχουμε χάσει. Υπάρχουν τέτοιες στιγμές μέσα στη σεζόν και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το ξεχάσεις, να προχωρήσεις και να ετοιμαστείς για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε.

Είδαμε το βίντεο και δεν μπορούμε να αφήσουμε τέτοιες στιγμές να συμβούν ξανά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη, να είμαστε καλοί αμυντικά και συνολικά καλύτεροι στις κρίσιμες στιγμές των αγώνων και να συνεχίσουμε να προοδεύουμε».

Για την άνοδο στην απόδοσή του: «Κάνω τα πράγματα που είμαι ικανός να κάνω, τα πράγματα που ξέρω πως μπορώ να κάνω. Να βρω τον ρυθμό του αγώνα και να συνεχίσω να είμαι επιθετικός, να εκμεταλλεύομαι ό,τι μου δίνει η άμυνα και να μην είμαι τόσο παθητικός. Αλλά το σημαντικό είναι να είμαι επιθετικός, αυτή είναι η νοοτροπία μου τελευταία, όταν είμαι στο παρκέ να είμαι επιθετικός.

Συνηθίζω σιγά σιγά, όλα ήταν νέα για μένα τους πρώτους ένα-δυο μήνες. Νέος τρόπος παιχνιδιού, νέα τακτική, αλλά την ίδια στιγμή δεν πρέπει να ξεχάσω τι είμαι ικανός να κάνω. Πρέπει να συνεχίσω να τα κάνω όσο είμαι στο παρκέ».

Για το αποψινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Βιλντόσα και Νέντοβιτς είναι οι κύριοι εκφραστές της επίθεσής τους. Σκοράρουν πολλούς πόντους και πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις επαφές τους με τη μπάλα, να τους το κάνουμε δύσκολο και θα είμαστε εντάξει».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ