ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπλακ: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα, πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας»

Μπλακ: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα, πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας»

Στην έλλειψη προσοχής και συγκέντρωσης, στάθηκε ο Ταρίκ Μπλακ, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε επίσης ότι ο Θρύλος είναι μία πολύ καλή ομάδα και πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να φτιάξουν τη ψυχολογία τους, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπλακ στην κάμερα της Nova:

Για το δεύτερο μέρος: «Προφανώς είμαστε πολύ καλή ομάδα. Ήταν θέμα άμυνας, αλλά δεν είχαμε την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση, παρότι οι προπονητές μας είχαν προετοιμάσει καλά. Τους επιτρέψαμε να σκοράρουν με καταστάσεις που ήθελαν και δυσκολευτήκαμε».

Για το αν ήταν θέμα κούρασης ή συγκέντρωσης: «Το έχουμε παρατηρήσει, αλλά έχει να κάνει και με τον τρόπο παιχνιδιού μας με την πολλή δημιουργία. Είμαστε νομίζω η καλύτερη ομάδα σε αυτό το κομμάτι στην Ευρωλίγκα. Όταν αυτό δεν λειτουργεί, φέρνει προβλήματα και στην άμυνα».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε μία ομάδα που φτιάχτηκε έτσι, για να υπάρχουν παλιοί παίκτες γνωρίζοντας τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία και το μυαλό μας. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα».

Για το αν η ήττα ήταν μάθημα: «Έτσι θέλουμε να βλέπουμε και εμείς τις ήττες μας σαν μαθήματα. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και συνεχή ενέργεια».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ