ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Έχει λογική η επιστροφή του Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό»

«Έχει λογική η επιστροφή του Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό»

«Σεισμό» στην μπασκετική Ευρώπη έχει προκαλέσει η λύση της συνεργασίας του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τους Ντάλας Μάβερικς, κάτι το οποίο έκανε πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας να «καίγονται» να τον αποκτήσουν και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Την ίδια ώρα, επίσης, διάφοροι μπασκετικοί αναλυτές πιστεύουν και εκτιμούν πως ο διεθνής γκαρντ θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό! Για την ακρίβεια, οι γνωστοί Λιθουανοί δημοσιογράφοι, Αουγκούστας Σουλιάουσκας και Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησαν για το πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ντόρσεϊ να γυρίσει στον Θρύλο, τονίζοντας ότι είναι η πιο λογική εξέλιξη.

«Η πιο λογική απάντηση για το πού θα πάει ο Ντόρσεϊ είναι ο Ολυμπιακός. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί. Έχει λογική να πάει εκεί, και αυτό βλέπω να γίνεται τελικά, βλέποντας την κατάσταση με τον Κάνααν», ανέφερε ο συμπαρουσιαστής του, Ντονάτας Ουρμπόνας.

«Ο Ολυμπιακός άρχισε να χάνει παιχνίδια. Οι επιτυχίες στην αρχή της χρονιάς οφείλονταν στο γεγονός ότι υπήρχε συνέχεια από την περσινή ομάδα. Τώρα που και οι άλλες ομάδες αρχίζουν να χτίζονται, χάνουν παιχνίδια. Για να γίνει ο Ολυμπιακός βασικός διεκδικητής του τίτλου, πρέπει να τα δώσει όλα για τον Ντόρσεϊ», είπε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ