ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βεζένκοβ: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, το βραβείο μου δίνει κίνητρο»

Βεζένκοβ: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, το βραβείο μου δίνει κίνητρο»

Τελειωμό δεν έχουν οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις για τον Σάσα Βεζένκοβ! Ο MVP του Ολυμπιακού αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής για το 2022 στη Βουλγαρία, έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ 142 δημοσιογράφων της γειτονικής μας χώρας.

Μάλιστα, με αφορμή την βράβευση του, ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση της υγείας του που δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για εκείνον το παραπάνω βραβείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ:

«Έχω κάποιες ενοχλήσεις, αλλά είμαι καλά. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για το επόμενο ματς (σ.σ. πλην του Παναθηναϊκού).

Ευχαριστώ πολύ όλους τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση για μένα. Γι’ αυτό, πιστεύω ότι η αναγνώριση αυτή θα μου δώσει περισσότερο κίνητρο για να δουλέψω πιο σκληρά.

Θέλω να δείξω ακόμη περισσότερα, να αποδείξω ότι δεν αξίζω το βραβείο μόνο για φέτος. Το βραβείο αυτό μου δίνει το κίνητρο για να δουλέψω και πιο σκληρά για το μπάσκετ της Βουλγαρίας, ώστε να κάνω περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην εθνική ομάδα της Βουλγαρίας, που με βοήθησαν να βελτιωθώ και να κερδίσω το βραβείο. Αποτελεί τιμή για μένα γιατί μετά από πολλά χρόνια έγινα μόλις ο δεύτερος αθλητής μπάσκετ που κερδίζει αυτό το βραβείο, μετά την πρώτη, Βάνια Βοϊνόβα.

Ήταν ένα τεράστιο όνομα και μέλος του Hall of Fame. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα! Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Είναι πάντα στο πλευρό μου και με στηρίζει τόσο στις δύσκολες, όσο και στις χαρούμενες στιγμές».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ