ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To «χρυσό» συμβόλαιο του «βασιλιά» Βεζένκοβ! (photo)

To «χρυσό» συμβόλαιο του «βασιλιά» Βεζένκοβ! (photo)

Ο Άγιος Βασίλης άργησε να έρθει λίγο στο ΣΕΦ, αλλά έφερε το καλύτερο δώρο! Με μία σπουδαία είδηση και ενέργεια μπήκε το νέο έτος για τον Ολυμπιακό, αφού η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (2/1) την επέκταση του συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοβ μέχρι το 2025.

O διεθνής φόργουορντ μετά την εκπληκτική του διετία στην Ευρωλίγκα, όπου πέρυσι έφτασε κοντά στο βραβείο του MVP, συνεχίζει και φέτος σε υψηλές πτήσεις (19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,3 κλεψίματα, 25,3 PIR) και αποτελεί ίσως τον καλύτερο παίκτη της διοργάνωσης μέχρι τώρα.

Θυμίζουμε το μέχρι πρότινος συμβόλαιο του Σάσα έληγε το καλοκαίρι του 2024, μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών τον Σεπτέμβριο του 2021 για διετή ανανέωση και ο Ολυμπιακός θέλησε να επιβραβεύσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα με ένα αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο το οποίο θα επεκταθεί για ακόμα έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, αυξήθηκαν τόσο οι απολαβές του παίκτη, όσο και το NBA out, το οποίο ανέβηκε στο μάξιμουμ και θα κυμαίνεται από 1 ως 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως δυσκολεύει η φυγή του για το NBA και τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ακόμα και αν αποχωρήσει μελλοντικά, οι Πειραιώτες θα βάλουν ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία τους.

Να τονιστεί πως θα γίνει αύξηση και στις φετινές αποδοχές του Βεζένκοβ, που θα ξεπερνούν κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ και θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, ενώ στο τέλος της τριετίας θα λαμβάνει ένα ποσό που θα πλησιάζει τα 2 εκατ. ευρώ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ