ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι! Για το «διπλό» στο Πριγκιπάτο πηγαίνεις!

Θρύλος είσαι! Για το «διπλό» στο Πριγκιπάτο πηγαίνεις!

Ένα δύσκολο και δυνατό ματς δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας. Κόντρα στη Μονακό, στις 20:00, στο Πριγκιπάτο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως στόχο το «διπλό» για να φτάσουν σε τρίτη διαδοχική νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά τα σπουδαία και μεγάλα αποτελέσματα κόντρα σε Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει και ένα έξτρα κίνητρο για απόψε, όπως είχε και ένα στο προηγούμενο ματς με την Αρμάνι. Τότε ήταν να «πατήσει» στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη τις ήττες των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, κάτι το οποίο έκανε με μεγάλη επιτυχία, για να κλείσει τον πρώτο γύρο με 11-6. Τώρα, όμως, το κίνητρο είναι να παραμείνει ο Θρύλος στην κορυφή και να ρίξει από αυτή τους Μονεγάσκους, οι οποίοι έχουν ίδιο ρεκόρ.

Οι Πειραιώτες πρέπει να παίξουν εξαιρετικό και ολοκληρωμένο μπάσκετ κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Πρέπει να παίξουν και πάλι φανταστική άμυνα και να μην παρεκκλίνουν ούτε δευτερόλεπτο από το πλάνο του προπονητή. Κι αυτό, διότι η Μονακό μπορεί να κάνει εύκολα τη ζημιά, όπως την έκανε στο ΣΕΦ, στον πρώτο γύρο με το 76-81.

Ο Ολυμπιακός, όπως και να ‘χει, θα παλέψει για τη νίκη και θα έχει σίγουρα στο μυαλό του τη διαφορά πόντων, ώστε να την καλύψει και να έχει το πάνω... χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

«Διπλό» στο Πριγκιπάτο, Θρύλε όλε, όλε!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ