ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Διπλό» μες την Μπολόνια Θρύλε ολέ, ολέ!

«Διπλό» μες την Μπολόνια Θρύλε ολέ, ολέ!

Στη «μάχη» της Ευρωλίγκας επιστρέφει ο Ολυμπιακός και μάλιστα πολύ γρήγορα, σε αυτή τη «διαβολοβδομάδα». Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κοντράρεται με τη Βίρτους, στις 21:30, στην Μπολόνια, με στόχο το «διπλό» και την επιστροφή στις νίκες, μετά την απώλεια στο Πριγκιπάτο, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να είχε κερδίσει.

Ο Θρύλος είχε λιγοστό χρόνο για να δει τι δεν πήγε καλά στο ματς με τη Μονακό και αφού μελέτησε όσα έπρεπε, τώρα αφήνει πίσω του όσα έγιναν στο Μόντε Κάρλο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βγουν και πάλι στο παρκέ για να παίξουν το μπάσκετ που γνωρίζουν και να νικήσουν. Θα βγουν στην έδρα της ιταλικής ομάδας, για να παίξουν πιο ουσιαστικό και πιο επιθετικό μπάσκετ. Εν ολίγοις, θα βγουν για να παίξουν το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, όπως έχουν παραδεχθεί προπονητές και προπονητές. 

Η ομάδα είναι απόλυτα υγιής, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και είναι γεμάτη πίστη και αυτοπεποίθηση για την επιστροφή στις νίκες στο αποψινό ματς με τη Βίρτους. Έχει αφήσει πίσω της την απώλεια στο Πριγκιπάτο και θέλει να δείξει πως ήταν απλά μία κακή παρένθεση, διότι δεν βρέθηκε και στην καλύτερη της μέρα.

Θρύλε, γερά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ