ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάντου είναι Πειραιάς! Με περίπου 350 φιλάθλους στην Μπολόνια ο Θρύλος!

Πάντου είναι Πειραιάς! Με περίπου 350 φιλάθλους στην Μπολόνια ο Θρύλος!

Ένα δυνατό παιχνίδι περιμένει απόψε τον Ολυμπιακό, στην Ιταλία. Κόντρα στη Βίρτους Μπόλονια, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να πάρει το «διπλό» και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ωστόσο, σε αυτή την προσπάθεια δεν θα παλέψει μόνη της. Κι αυτό, διότι ο Θρύλος θα έχει τη στήριξη του «ερυθρόλευκοι» κόσμου! Περίπου 350 οπαδοί του Ολυμπιακού θα δώσουν δυναμικό «παρών» στην έδρα της Μπολόνια και στο ματς που θα αρχίσει στις 21:30.

Ο κόσμος του Θρύλου θα ταξιδέψει απ’ όλη την Ευρώπη για να δει την αρμάδα του Μπαρτζώκα. Είτε από την Ελλάδα μαζί με την ομάδα στο τσάρτερ και για το ματς με τη Μονακό, είτε από την κεντρική Ευρώπη, είτε από διάφορα μέρη της Ιταλίας, όπου ζουν Έλληνες φοιτητές ή πολίτες. Άλλωστε, είναι μία ωραία ευκαιρία να δει κανείς τις ομορφιές της γειτονικής χώρας, αλλά και το ματς του Ολυμπιακού, με τη Βίρτους, για την Ευρωλίγκα.

Όπως και να ΄χει, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, σε εκτός έδρας ματς, φέτος. Το ίδιο είχε γίνει σε Μαδρίτη, Βιτόρια, Βαρκελώνη, Μόναχο και Λυών. Εν ολίγοις, παντού είναι Πειραιάς!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ