ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει με τον Ουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει με τον Ουόκαπ
Book Small Mobile

Ένας από τους πρωταγωνιστές και της φετινής πορείας του Ολυμπιακού είναι ο Τόμας Ουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ακόμη πιο βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι και έχει ανεβάσει την απόδοσή του κατακόρυφα. Είναι καταλυτικός και αρκετά χρήσιμος στο «παζλ» που έχει ενώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όντας αναντικατάστατος. Υπερβολή; Καμία. Έτσι έχουν τα πράγματα. Ο Ουόκαπ είναι σταθερά καλός σε όλα τα παιχνίδια του Θρύλου και ανεβάζει όλο και περισσότερο την απόδοσή του.

Το θέμα, ωστόσο δεν είναι μόνο η παρουσία του Ουόκαπ στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, αλλά η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Ολυμπιακός και δη οι αδερφοί Αγγελόπουλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Το μονοπάτι, άλλωστε είναι ένα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος και καμία άλλη διέξοδος. Ο Αμερικανός παικταράς πρέπει να μείνει στο λιμάνι και μάλιστα για πολλά χρόνια. Είναι το «κλειδί» σε άμυνα και επίθεση. Είναι ξεκάθαρο.

Ο Ουοκάπ είναι βασικό «γρανάζι» για την ομάδα και πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο που ακολούθησαν τόσο ο Φαλ, όσο ο Βεζένκοβ. Τι εννοούμε; Φυσικά, τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους. Ο Γάλλος «πύργος» ανανέωσε πέρσι έως το 2025, όπως και ο MVP πριν από λίγους μήνες. Για να επιστρέψουμε στο θέμα του Ουόκαπ, ο Αμερικανός γκαρντ είναι απόλυτα σημαντικός και η παρουσία του στην ομάδα κρίνεται απαραίτητη. Άλλωστε, έχει δώσει ήδη πολλά και θα συνεχίσει να δίνει...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ