ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πίτερς: «Είμαστε φτιαγμένοι για το Final-4»

Πίτερς: «Είμαστε φτιαγμένοι για το Final-4»

Φτιαγμένος για την κορυφή και το Final-4 της Ευρωλίγκας είναι ο Ολυμπιακός. Το έδειξε και κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας με 95-89 στο ΣΕΦ. Το παραδέχθηκε και ο Άλεκ Πίτερς.

Για τη νίκη επί της Μακάμπι: «Μερικές φορές πρέπει να κερδίζεις άσχημα, να μην κερδίζεις με τον ωραίο τρόπο. Δεν τον είχαμε και τόσο πολύ για να νιώθουμε άνετοι στο τέλος. Πήγαινε πάνω-κάτω το ματς. Καταφέραμε να κερδίσουμε με τον άσχημο τρόπο στο τέλος, αλλά πρέπει να κερδίζεις κι έτσι».

Για τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο: «Βλέπουμε, ότι όλη τη χρονιά οι παίκτες που παίζουν βασικοί δίνουν τα πάντα. Είναι καθήκον μας να τους ξεκουράσουμε. Δουλειά μας είναι να ερχόμαστε από τον πάγκο και να διατηρούμε τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες της βασικής πεντάδας και αυτό μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Για το επίπεδο που βρίσκεται: «Είναι η πέμπτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα και είμαι ακριβώς εδώ που πρέπει να είμαι σαν παίκτης. Μπορεί να μην σκοράρω κάποιες φορές, μπορεί να χρειαστεί να κλείσω κάποιες τρύπες και το κάνω. Αν χρειαστεί να σκοράρω, θα το κάνω. Αυτό που μου ζητάνε θα το κάνω».

Για τη συνέχεια: «Διατηρούμε τη συγκέντρωση μας κάθε μέρα, έχοντας το βλέμμα μας στο Final-4. Όλοι μέσα μας ξέρουμε για τι πράγμα είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Όλοι δουλεύουμε για τον τελικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το να πάμε στο Final-4».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Μετακινήθηκα σε μία καλύτερη ομάδα. Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα κι εγώ και η οικογένεια μου. Μου αρέσει πολύ αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, που βγάζω φωτογραφίες παντού».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ