ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις!

Ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις!

Ακόμα μια μεγάλη νίκη, ακόμα ένα βήμα προς το πλεονέκτημα έδρας! Ο Ολυμπιακός έφερε από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στα μέτρα του και παρά τις προσπάθειες των back to back πρωταθλητών κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη.

Κάθε παιχνίδι στο ΣΕΦ, μια αληθινή μπασκετική παράσταση. Στρέφει κάνει το βλέμμα του στις  εξέδρες που κοχλάζουν και βλέπεις παντού χαρούμενα πρόσωπα. Ανθρώπους που αισθάνονται απίστευτα γεμάτοι από αυτό που βλέπουν εντός και εκτός παρκέ.

Άλλες φορές βλέπεις την ομάδα του να κερδίζει, άλλες να χάνει. Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως, αποτελεί ό,τι ζητά να βλέπει ένας φίλαθλος από την ομάδα του σε οποιοδήποτε άθλημα. Παίκτες που συνθέτουν μια υπέροχη παρέα, καμικάζι που είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν το κορμί τους σε κάθε φάση και να… βουτήξουν στο παρκέ για μια χαμένη μπάλα.

Να ξέρεις ότι ανεξαρτήτως ποιος παίζει ή ποιος βρίσκεται στη βραδιά του επιθετικά, όλοι θα τηρήσουν κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή τους, δίνοντας και 100% των δυνάμεών τους.

Ο Θρύλος είναι μοναδικός. Έχει το δικό του στιλ, έχει τη δική του νοοτροπία, έχει τη δική του θεώρηση για το μπάσκετ. Και πορεύεται με βάση αυτές τις αρχές στη συνέχεια.

Τα δύσκολα είναι μπροστά. Οι Πειραιώτες οφείλουν να παραμείνουν προσγειωμένος και να καταφέρουν μέσα από τις συνεχείς νίκες τους, να διατηρηθούν στην κορυφή, για όσο περισσότερο γίνεται και, ει δυνατόν, μέχρι το τέλος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ