ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπαρτζώκας: «Με αυτή τη νοοτροπία, ένας για όλους και όλοι για έναν»

Μπαρτζώκας: «Με αυτή τη νοοτροπία, ένας για όλους και όλοι για έναν»

Παρά το εξαιρετικό πρόσωπο της ομάδας του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κράτησε χαμηλούς τόνους λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου λέγοντας ότι είναι τυχεροί που υπάρχει αυτό το γκρουπ παικτών στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Δε λέει κάτι η βαθμολογία. Είναι αφελές να κοιτάς τη βαθμολογία και να επαναπαύεσαι. Πάμε με την ίδια νοοτροπία που μας έχει φέρει την πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Συνεχίζουμε να έχουμε τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για την πίστη στο πλάνο: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτό το γκρουπ παικτών. Παίζουν για την ομάδα και το κλαμπ τους συγκέντρωσε εδώ και τους βοήθησε να έχουν αυτή τη φιλοσοφία. Ανεξάρτητα από το αν έχουμε απουσίες ή μικρότερο μπάτζετ. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε μια μάχη. Είναι νωρίς όμως για συμπεράσματα και εμείς πρέπει να μείνουμε σοβαροί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία: «Δεν είμαστε… τρένο. Έχουμε κάνει ήττες, όπως όλες οι ομάδες. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ανθρώπινος παράγοντας μας δοκιμάζουν. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το κλίμα και αυτή τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία, του να είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν».

Για την Άλμπα: «Είναι μια ομάδα υψηλού ρυθμού. Παίζει το ίδιο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον τρόπο παιχνιδιού της, αλλά να επιβάλλουμε τον δικό μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ