ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομάδα που καμαρώνουν και τα αδέρφια μας από ψηλά!

Ομάδα που καμαρώνουν και τα αδέρφια μας από ψηλά!

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει πουθενά. «Άλωσε» και το Βερολίνο με ολοκληρωτικό μπάσκετ και φανταστική άμυνα, σαρώνοντας την Άλμπα με 93-60, παρά τις δύο βασικές απουσίες που είχε. Ο λόγος για τους Σλούκα και Πίτερς, οι οποίοι καλύφθηκαν πλήρως από τους συμπαίκτες τους. Όλοι έπαιξαν και για αυτούς και έβαλαν το λιθαράκι τους για να παραμείνει ο Θρύλος στην κορυφή της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν ξέχασε τα θύματα της Θύρας 7 και αφιέρωσε σε αυτά την επιβλητική νίκη των «ερυθρόλευκων» στη Γερμανία, ανήμερα της μαύρης επετείου της 8-2-1981, έχει δημιουργήσει μία ομάδα που καμαρώνουν και τα αδέρφια μας από ψηλά. Δίχως καμία υπερβολή, έτσι έχουν τα πράγματα. Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί και «καθάρισαν» την Άλμπα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, χωρίς να «σβήσουν» τις... μηχανές τους σχεδόν μέχρι το τέλος.

Ο Θρύλος ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες της «Mercedes-Benz Arena» με τις ελληνικές σημαίες και τα «ερυθρόλευκα» κασκόλ, παίζοντας για άλλη μία φορά μπάσκετ υψηλού επιπέδου και σημειώνοντας την έκτη διαδοχική νίκη του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, για να παραμείνει πρώτος με ρεκόρ 17-7 και να συνεχίσει την εκπληκτική και ξέφρενη πορεία του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ