ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και την κούπα ξανά, φέρε στον Πειραιά!

Και την κούπα ξανά, φέρε στον Πειραιά!

Καλοί οι πανηγυρισμοί για το νέο γλέντι επί του Παναθηναϊκού και το 11-0 κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, ωστόσο η κούπα δεν έχει πιάσει ακόμη λιμάνι. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα δύο βήματα που χρειαζόταν για να φτάσει στον τελικό του Final 8, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στις 19:15, με στόχο να στεφθεί ξανά Κυπελλούχος Ελλάδας.

Ο Θρύλος... ακουμπά το τρόπαιο, αλλά για να το αγκαλιάσει ξανά, θα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός, πειθαρχημένος και όπως πρέπει απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία του είχε βάλει δύσκολα στο πρόσφατο ματς που είχε γινεί στο Περιστέρι. Ματς το οποίο είχε κριθεί στο σουτ με buzzer-beater καλάθι του Ουόκαπ.

Τα πρώτα βήματα έχουν γίνει και ο Ολυμπιακός πηγαίνει να τελειώσει την αποστολή του με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το τρόπαιο όμως δεν έρχεται τόσο απλά σε έναν τελικό. Πάντα ένας τελικός είναι κάτι το διαφορετικό. Και για αυτό το λόγο η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να παλέψει και πάλι μέσα στο παρκέ για να φέρει και πάλι με την κούπα στον Πειραιά. Θα πρέπει να καταθέσει και τη ψυχή του, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, για να πανηγυρίσει ακόμη έναν τίτλο!

Θρύλε γερά, Κύπελλο ξανά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ