ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη Βουλγαρία ο Σάσα, παίζει κόντρα στην Πορτογαλία!

Στη Βουλγαρία ο Σάσα, παίζει κόντρα στην Πορτογαλία!

Ο Σάσα Βεζένκοβ λατρεύει την Βουλγαρία και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αυτό θα κάνει και σήμερα (26/2), αφού αποφάσισε να ενισχύσει την χώρα του στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της κόντρα στην Πορτογαλία για τα προ-προκριματικά του EuroBasket 2025, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και την Κυριακή (26/2, 18:00) θα παίξει με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα απέναντι στην Πορτογαλία, για τα pre-προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025.

Αυτή την στιγμή, η Βουλγαρία είναι στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 4-1 και θέλει νίκη με πάνω από δέκα πόντους κόντρα στους Ίβηρες, οι οποίοι είναι στο 5-0, για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

«Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πάντα χαρούμενος που βρίσκομαι στο Μπότεβγκραντ και πολύ χαρούμενος που θα βοηθήσω την ομάδα. Το ματς με την Πορτογαλία είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Από τον Ολυμπιακό μας έδωσαν δύο ημέρες ρεπό και έδειξαν κατανόηση. Σίγουρα, ενδεχομένως να μην χάρηκαν πολύ μ’ αυτό, αλλά πραγματικά ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα. Το κατάλαβαν αυτό και ελπίζω όλα να πάνε καλά», δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε:

«Το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει με τον Ολυμπιακό είναι η βελτίωση της ομάδας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε κατακτήσει το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας. Τώρα, έρχεται το δύσκολο κομμάτι της σεζόν, αλλά βλέπουμε βδομάδα με τη βδομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Υπάρχει μία πολύ καλή χημεία στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι παραμείνουμε υγιείς, να παίζουμε καλά και να νικάμε. Δεν θέλω να μιλήσω για το ΝΒΑ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Βουλγαρία. Αυτή την εβδομάδα είχα παιχνίδι στη Βαλένθια, τώρα είμαι εδώ και μετά θα πάμε στο Μιλάνο. Απλώς απολαμβάνω αυτό που κάνω και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει στον καιρό του».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ