ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την υπέρβαση με Γκριν!

Για την υπέρβαση με Γκριν!

Την υπέρβαση με τον Έρικ Γκριν πάει να κάνει ο Ολυμπιακός! Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος "οργίασε" στο NBDL, έχοντας 25,7 πόντους μ.ο., 4,4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 44% στα τρίποντα, είναι ο Νο. 1 στόχος του πρωταθλητή Ελλάδας, όπως αναφέρει το Eurohoops!

Ο Γκριν, μάλιστα, έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί στη Σιένα τη σεζόν 2013-2014, ενώ το μεγάλο εμπόδιο του Ολυμπιακού έχει να κάνει περισσότερο με τις αυξημένες πιθανότητες να βρει συμβόλαιο στο NBA.

Αν δεν προκύψει κάτι καλό από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, τότε θα σκεφτεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, με τον... κίνδυνο (για τον Ολυμπιακό) να προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Για να ολοκληρωθεί, όμως, αυτή η κίνηση, θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση (οικονομικά). Δεν είναι απίθανο να γίνει, ούτε… απλησίαστα τα νούμερα, άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τέτοιες υπερβάσεις...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γκριν"

    Ο Γιώργος Πρίντεζης για τον Αμερικανό γκαρντ που παίρνει ο Ολυμπιακός - Τι είπε για την πορεία της αποθεραπείας του, αλλά και το "LGAegeanBall Festival"

  • "Ανέβηκε" ο Θρύλος και ελπίζει!

    Ο Ολυμπιακός έκανε βελτιωμένη προσφορά στον Έρικ Γκριν, δείχνοντας πόσο πολύ τον θέλει - Αποφασίζει σήμερα για το μέλλον του ο Αμερικανός γκαρντ...

  • Παίζει σε διπλό... ταμπλό!

    Παίζει σε διπλό... ταμπλό!

    Στο εξωτερικό αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει για δύο ξένους στην περιφέρεια.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ