ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Περίμενα χρόνια αυτή τη στιγμή"

Η πρώτη επίσημη συμμετοχή του Γιάννη Αθηναίου με την εθνική ομάδα συνοδεύτηκε από την εύκολη νίκη κόντρα στο Ιράν. Με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να έχει καλή απόδοση και να δίνει λύσεις στην άμυνα. Ο ίδιος ήταν πανευτυχής για το γεγονός ότι το ντεμπούτο του ήταν νικηφόρο.

Κι αυτό σχολίασε μετά το ματς, αναφέροντας ότι "Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Περίμενα αυτή τη στιγμή όλα τα χρόνια που παίζω μπάσκετ. Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος που συνδυάστηκε με νίκη. Ξέρουμε πως έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι με το Μεξικό για να πάμε στην επόμενη φάση και στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να παλέψουμε για τον πολυπόθητο στόχο".

Στην ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με το τι κρατούν οι διεθνείς από το πρώτο τους ματς στο Προολυμπιακό τουρνουά, υπογράμμισε πως "Κρατάμε τη θέληση που είχαμε. Θα κάνουμε λάθη, έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Τα πάντα όμως ξεκινούν από την άμυνα, έτσι κι αλλιώς. Κρατάμε επίσης τα εύκολα καλάθια που βάλαμε".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το πρώτο βήμα για το Ρίο

    Το πρώτο βήμα για το Ρίο

    Άρεσε η Ελλάδα στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού. Έπαιξε ωραίο μπάσκετ και νίκησε 78-53 το Ιράν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ