ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οε-οε-οε Ταρίκ!

Οε-οε-οε Ταρίκ!

Τι και εάν ήρθε ως τρίτος ψηλός, ο Ταρίκ Μπλακ έχει καταφέρει να ανέβει στην ιεραρχία των σέντερ, με το... σπαθί του! Ο Αμερικανός ψηλός κοντράρει πλέον στα ίσα τον Μπολομπόι, ακόμη και τον Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ είναι βασικός και αναντικατάστατος για τον Θρύλο στις δύο ρακέτες του παρκέ, αλλά όποτε δεν του... πάνε τα ματς, ο Μπλακ είναι εκεί για να προσφέρει και να βοηθήσει την ομάδα.

Ο έμπειρος ψηλός βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε μετά από δύο δύσκολα χρόνια στην καριέρα του, ερχόμενος στον Ολυμπιακό. Δούλεψε σκληρά, βρήκε ξανά τον εαυτό του και ανέβασε και πάλι το επίπεδο του, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο και συγκεκριμένα στην Ευρωλίγκα. Ο Μπλακ έχει εξελιχθεί πλέον σε πρωταγωνιστή των «ερυθρόλευκων», καθώς έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει σε συνεργασία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του.

Ο Μπλακ δεν μπορεί πλέον να λογίζεται ως τρίτος ψηλός. Κι αυτό, διότι είναι πάντοτε έτοιμος να μπει μέσα στο παρκέ και να «μασήσει» σίδερα, αποτελώντας μέλος της τριάδας των ψηλών. Παίζει φανταστική άμυνα, έχει καλές κινήσεις με ή χωρίς την μπάλα και δίνει λύσεις στην επίθεση, έχοντας γίνει και πάλι ένας σέντερ επιπέδου Ευρωλίγκας. Πράγμα το οποίο αναγνωρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος τον αποθέωσε λίγο πριν από το φινάλε του χθεσινού θριάμβου με την Μπαρτσελόνα...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ