ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βεζένκοβ: «Δεν ξέρω αν το τελευταίο σουτ ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά σίγουρα ένιωθα καλά»

Βεζένκοβ: «Δεν ξέρω αν το τελευταίο σουτ ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά σίγουρα ένιωθα καλά»

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο Κάουνας, Σάσα Βεζένκοβ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο σουτ που έκρινε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις (72-74).

«Νομίζω ότι για τρία δεκάλεπτα προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τη Ζαλγκίρις, μια πολύ επιθετική ομάδα που παίζει πάντα 100%, ειδικά στην αρένα της, όπου είχε 10-3 εντός έδρας. Μεγάλος σεβασμός στον προπονητή της και στους παίκτες και στους οπαδούς τους.

Στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε σε μερικά μεγάλα καλάθια, μερικές καλές αποφάσεις στην άμυνα... Είχαμε το προβάδισμα, 12-14 πόντους, αλλά χάσαμε το μυαλό μας. Η Ζαλγκίρις ήταν σοβαρή και αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ. Αν θέλουμε να είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού, αν θέλουμε να είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου, δεν μπορούμε να αφήνουμε να συμβαίνει αυτό το μεγάλο σερί της Ζαλγκίρις.

Στην τελευταία επίθεση ένιωθα καλά. Είχα αυτοπεποίθηση, μόλις τα παιδιά και ο προπονητής με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν μπάλα. Πάντα σκέφτομαι θετικά, οπότε σκεφτόμουν ότι θα τα κατάφερνα. Στην αρχή, είδα το σουτ λίγο κοντό αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Δεν θέλαμε να δεχθούμε ένα τρίποντο στο τέλος, όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά και συνεχίζουμε. Έχουμε άλλους πέντε τελικούς και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ