ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο «αιώνιο» ντέρμπι για τον MVP οι Σακραμέντο Κινγκς!

Στο «αιώνιο» ντέρμπι για τον MVP οι Σακραμέντο Κινγκς!

Εκατομμύρια είναι τα βλέμματα που έχει τραβήξει ο Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος κάνει μυθική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής φόργουορντ πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα και έχει βάλει πλώρη για το βραβείο του MVP της κορυφαίας διασυλλογικής διοργανώσεις. Εμφανίσεις οι οποίες δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες...

O MVP, λοιπόν, «αναγκάζει» τους Σακραμέντο Κινγκς να βρεθούν για τρίτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα μέσα σε 98 ημέρες, ώστε να τον δουν από κοντά στο «αιώνιο» ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ, για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο GM του οργανισμού, Μόντι ΜακΝέρ, θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της Κυριακής (19/3, 15:45), ώστε να δει ξανά από κοντά τον ασταμάτητο Βεζένκοβ, με σκοπό να τον αξιολογήσει.

Θυμίζουμε ότι οι Κινγκς έχουν τα δικαιώματα του Βεζένκοβ από τον Ιούνιο του 2022, όταν παραχώρησαν το νούμερο 49 στο NBA Draft στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Επομένως είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ