ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρίχνουν "δίχτυα" παντού

Ρίχνουν
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Σε διαρκή "επαγρύπνηση" βρίσκεται συνεχώς η διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" καθημερινά σκανάρουν τη μεταγραφική αγορά, επιθυμώντας να βρουν τους κατάλληλους παίκτες, που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ως γνωστόν, άμεσες προτεραιότητες των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η απόκτηση γκαρντ και φόργουορντ.

Όσον αφορά στην πρώτη περίπτωση, οι παίκτες οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα του θρύλου, είναι οι Έρικ Γκριν (αποτελεί το νούμερο 1 στόχο), Ντουάιτ Χάρντι και Τέιλορ Ρότσεστι. Αυτό που επιθυμούν οι άνθρωποι των Πειραιωτών είναι να αποκτήσουν έναν γκαρντ, ο οποίος θα είναι εξίσου καλός τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Έναν παίκτη δηλαδή που θα πλαισιώνει επάξια τον Βασίλη Σπανούλη.

Όσον αφορά στη θέση των φόργουορντ έχουμε ξαναπεί ότι πρώτος στόχος παραμένει ο Οκάρο Γουάιτ. Ο Αμερικανός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του, καθώς λαμβάνει μέρος στο Summer League του Ιουλίου. Στα πρώτα 3 παιχνίδια όπου αγωνίστηκε, μπορεί να έδειξε κάποια θετικά δείγματα γραφής, ωστόσο πάρα πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει ένα συμβόλαιο, στον "μαγικό" κόσμο του NBA. Κάτι που φαίνεται να γνωρίζουν πολύ καλά και οι Αγγελόπουλοι... Σίγουρα πέραν του 23χρονου πάουερ φόργουορντ όπου αναδείχθηκε πέρυσι MVP της κανονικής διάρκειας της Basket League υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Μην ξεχνάμε ότι το ταξίδι του Γιάννη Σφαιρόπουλου στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσει το Summer League του Λας Βέγκας και να μιλήσει με παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό και όχι μόνο, δείχνει πολλά. Γιατί εκεί μπορεί να βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τετ α τετ με Γκριν

    Τετ α τετ με Γκριν

    Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Λας Βέγκας μαζί με τον Αμερικανό γκαρντ που θέλει ο Ολυμπιακός...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ