ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η απάντηση του Θρύλου στις δήλωσεις του Γουέμπερ

Η απάντηση του Θρύλου στις δήλωσεις του Γουέμπερ

Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας φέτος, βάσει βαθμολογίας, όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Η σεζόν 2018/19, για παράδειγμα, ήταν αρκετά επεισοδιακή. Ο Μπριάντε Ουέμπερ είχε αγωνιστεί τότε στην ομάδα για λίγο.

Συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο του 2019 μέχρι τον Απρίλιο του ίδιου έτους, πριν συνεχίσει στη Γαλλία. O 30χρονος αποκάλυψε στο Basketnews, όσον αφορά τον λόγο που έφυγε τότε από τον Πειραιά, ζητώντας και τα «ρέστα».

Όμως, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, σχετικά με τα όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με δηλώσεις του πρώην παίκτη των «ερυθρόλευκων», Μπριάντε Γουέμπερ, για τη σύντομη θητεία του στους Πειραιώτες.

Ο Γουέμπερ ανέφερε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα basketnews πως πέρασαν τρεις μήνες στους οποίους ήταν απλήρωτος όταν βρισκόταν στην ομάδα, με τους Κυπελλούχους Ελλάδος να απαντούν άμεσα.

Η απάντηση λοιπόν του Ολυμπιακού ήρθε λίγο αργότερα, με τους Πειραιώτες να διερωτώνται «… πώς ήταν τρεις μήνες απλήρωτος όταν δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δύο μήνες στην ομάδα;» και πώς «… όταν έφυγε δεν έκανε προσφυγή για τα χρωστούμενα αλλά υπέγραψε ότι ήταν ξοφλημένος;».

Επιπλέον για τη συνολική παρουσία του Γουέμπερ στην Ελλάδα που αν και σύντομη ήταν αρκετά έντονη, από το εσωτερικό της ομάδας αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «οι νυχτερινές ιστορίες του Γουέμπερ είναι πολλές και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό. Το αυτοκίνητο που του είχαμε παραχωρήσει θύμιζε αυτά από τα συγκρουόμενα στα λούνα παρκ».

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στις 06/02 του 2019 και η αποχώρησή του ανακοινώθηκε στις 13/04 του ίδιου έτους

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ