ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάντε τη δουλειά σας, για να μην έχουμε τα ίδια αίσχη στην «στρούγκα» της Λεωφόρου!

Κάντε τη δουλειά σας, για να μην έχουμε τα ίδια αίσχη στην «στρούγκα» της Λεωφόρου!

Το σκηνικό είναι γνωστό εδώ και χρόνια σε αυτό το γήπεδο... Φτυσίματα σε αθλήτριες.  Αντικείμενα. Νερά. Mπύρες. Παγάκια. Εμετικά πανό για… βιασμούς και άλλα αίσχη. Τέτοια, συμβαίνουν σταθερά στο Κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ή αλλιώς στην «στρούγκα», όταν ο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, ενόψει του αποψινού τελικού της Α1 Γυναικών, στη Λεωφόρο, πρέπει όλοι οι αρμόδιοι, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και να μη ζήσουμε ξανά τη γνωστή «ζούγκλα» στην έδρα των «πρασίνων», που συνεχώς παραμένω ατιμώρητη!

Είναι ντροπή να παρατηρούνται τέτοιου είδους συμπεριφορές, ιδιαίτερα  απέναντι σε γυναίκες. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αντιμετωπίζει με τον δέοντα σεβασμό και προσοχή το γυναικείο αθλητισμό και δεν επιτρέπει την εκδήλωση τέτοιων συμπεριφορών εις βάρος των αθλητριών. Το κόμπλεξ που διακατέχει ορισμένους προφανώς και δεν αποτελεί δικαιολογία για τη συμπεριφορά των ανεγκέφαλων απέναντι στις γυναίκες. Στη ζωή υπάρχουν κάποιοι κανόνες απαράβατοι . Και ο σεβασμός στο γυναικείο φύλο είναι ένας από αυτούς.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, έχει ζητήσει από την ΕΟΚ και όλους τους εμπλεκομένους στη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα (παρατηρητές κλπ.) να πράξουν τα δέοντα, ώστε να παιχτεί ο αποψινός (18:30) τελικός της Α1 Γυναικών, κάτω από ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ συνθήκες. Όπως παίχτηκε ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ και τίποτα από τα παραπάνω αισχρά φαινόμενα δεν παρατηρήθηκαν.

Ο Θρύλος απέστειλε επιστολή σε ΚΕΔ, ΕΟΚ και Αστυνομία, μέσω της οποίας ζητά την παρουσία δεύτερου κομισάριου (ο οποίος θα πρέπει να βρίσκεται δίπλα στην αποστολή σε όλη τη διάρκεια του ματς, από την προθέρμανση κιόλας, αφού και εκεί παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα), παρατηρητή διαιτησίας και όχι μόνο. Ο Θρύλος έχει ζητήσει, φυσικά, την παρουσία εισαγγελέα, αλλά πρέπει ο ρόλος αυτού να είναι κανονικός και όχι… διακοσμητικός. Επιτέλους να τo δούμε και αυτό, να υπάρξει εισαγγελέας σε έδρα του ΠΑΟ, όπως κατ’ επανάληψη έχει συμβεί στους αγώνες στο ΣΕΦ.

Προαπαιτούμενο είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να βρίσκονται σε απόσταση 2 μέτρων από την πλαϊνή γραμμή απέναντι από τον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού ούτε προθέρμανση δεν μπορεί να γίνει σωστά. Πολλές φορές οι αθλήτριες του Θρύλου έχουν ήδη παραπονεθεί για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθούν ακόμη και προθέρμανση να κάνουν, με φτυσιές, ύβρεις, απειλές, μπύρες και παγάκια να πέφτουν προς εκείνες…

Όπως και να ‘χει, η ουσία είναι μία: Επιτέλους οι αρμόδιοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μη ζήσουμε ξανά σήμερα τα γνωστά φαινόμενα.  Δεν επιτρέπεται πλέον να συνεχίζεται αυτή η ασυδοσία στο συγκεκριμένο γήπεδο,  οι αρμόδιοι να κωφεύουν και τα αθλήματα να πλήττονται με αυτό τον αισχρό τρόπο…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ