ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νικολοπούλου: «Θέλουμε τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι!»

Νικολοπούλου: «Θέλουμε τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι!»

Το 3-1 ο Ολυμπιακός στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, νικώντας αυτή τη φορά με 66-60, με την Αγγελική Νικοπούλου να μοιράζει συγχαρητήρια στην ομάδα και να τονίζει ότι ο Θρύλος θέλει τον τίτλο και πως θα τα δώσει όλα στο επόμενο ματς, για να είναι το τελευταίο!

«Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά δεν επαναπαυόμαστε! Γνωρίζουμε, ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει μέσα στο ΣΕΦ, την Κυριακή, για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Θέλουμε τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι, για να είναι και το τελευταίο! Συγχαρητήρια στο σταφ και στις παίκτριες μου, που διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η διεθνής γκαρντ. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ