Με τον έκτο παίκτη για το 13-0!
Μία ακόμη «μάχη» δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 21:30 τον Παναθηναϊκό, στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον στόχο είναι πάντοτε ο ίδιος. Η νίκη επί του «αιώνιου» πελάτη. Το κίνητρο ωστόσο είναι ακόμη μεγαλύτερο για το ντέρμπι, μιας και απόψε μπορεί και πρέπει να γίνει το 13-0!
Ο Θρύλος δεν θα παίξει μόνος του σε αυτή την προσπάθεια! Θα έχει και πάλι τη στήριξη του «ερυθρόλευκου» κόσμου, που θα επιχειρήσει να «σπρώξει» και να ωθήσει την ομάδα στην 13η διαδοχική νίκη επί του ΠΑΟ σε όλες τις διοργανώσεις, με τη φωνή του και το πάθος του!
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, λοιπόν, θα έχει τον έκτο παίκτη στο πλευρό της για μία ακόμη φορά. Και μαζί με τον έκτο παίκτη θα τα δώσει όλα για να τελειώσει ξανά τους «πράσινους» εντός παρκέ και να δώσει συνέχεια στο σερί το οποίο κρατά πάνω από 1,5 χρόνο και πρέπει να συνεχιστεί ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!









