ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα γλέντια είναι αμέτρητα και έπονται και άλλα!

Τα γλέντια είναι αμέτρητα και έπονται και άλλα!

Το 13-0 επί του Παναθηναϊκού είναι γεγονός. Ωστόσο, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη. Τα γλέντια είναι ήδη αμέτρητα και έπονται και άλλα. Υπάρχουν και οι τελικοί μπροστά... Και εκεί ο Ολυμπιακός μπορεί να τους κάνει νέα σκούπα και το σερί να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό! Δεν είναι καθόλου απίθανο. Το «Μέχρι τέλους» δεν τελειώνει εδώ, είναι σε εξέλιξη και η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο απολαυστική!

Ο Θρύλος και μαζί και το μπάσκετ τιμωρούν αυτούς που τόσα χρόνια έκλεβαν τον «ερυθρόλευκο» ιδρώτα. Αυτούς που έπαιρναν τρόπαια τα οποία δεν άξιζαν. Η δικαίωση όμως ήρθε και πλέον ο Ολυμπιακός νικά με κάθε τρόπο τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν γίνει πελάτες με «σφραγίδα»! Τα γλέντια, όπως είπαμε, είναι αμέτρητα. Τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Τόσο στο ΣΕΦ, όσο στο ΟΑΚΑ και το Ηράκλειο μαζί! Μέχρι τέλους τους πηγαίνει η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Το εκκωφαντικό σερί των 13 διαδοχικών νικών αποδεικνύει τη «γύμνια» τους. Δείχνει τη διάλυσή τους χωρίς το «σπρώξιμο» από το σύστημα. Αυτά που ήξεραν έχουν τελειώσει. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Ήδη το έχουν... κόψει το μπάσκετ. Λογικό, όταν βλέπουν ότι κάθε ντέρμπι κρίνεται στο παρκέ και πως σε κάθε ματς ο Θρύλος είναι ανώτερος και καλύτερος!

13-0! Το λες και το απολαμβάνεις! Άντε γεια σας...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ