ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από το WNBA στο Θρύλο!

Από το WNBA στο Θρύλο!
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Χθες στο redking.gr αποκαλύψαμε το όνομα της ξένης ψηλής που είναι μια… ανάσα από τις νταμπλούχες Ελλάδας. Η Λινέτα Κάιζερ, η σέντερ της Ιντιάνα στο WNBA, δηλαδή το γυναικείο NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη. Οι άνθρωποι του Θρύλου ήταν σε ανοικτή γραμμή με την Αμερικανίδα ψηλή, κάνοντας ό,τι ήταν δυνατό για να έχει θετική εξέλιξη αυτή η ιστορία.

Με τη διαφορά ώρας με τις ΗΠΑ, το θέμα "έτρεξε" όλο το βράδυ και το φινάλε ήταν αυτό που περίμεναν όλοι στις τάξεις της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Και σύμφωνα με πληροφορίες του redking.gr, οι διαπραγματεύσεις πήγαν εξαιρετικά και ο… γάμος είναι πια γεγονός. Το μόνο που απομένει είναι η δημοσιοποίησή του, και επίσημα, από τους ανθρώπους της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.

Η σέντερ της Ιντιάνα θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Μια τεράστια μεταγραφή για τις "ερυθρόλευκες" που αλλάζουν επίπεδο, με την απόκτηση μιας παίκτριας από το γυναικείο NBA. Αυτή η κίνηση αλλάζει τα δεδομένα, ισχυροποιεί αφάνταστα την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, όσον αφορά στη συμμετοχή στο Eurocup.

Κάτι που ίσως να είναι η αρχή, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει και… συνέχεια. Ίσως οι μεταγραφές να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα για τις "ερυθρόλευκες" το φετινό καλοκαίρι...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ