ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέχρι τέλους και τα κορίτσια του Θρύλου!

Μέχρι τέλους και τα κορίτσια του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός έδειξε για άλλη μία φορά πως διαθέτει μέταλλο πρωταθλητή! Πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον οποίο... γλέντησε ξανά, δείχνοντας τα... καρύδια του και το μέγεθος που έχει ως ομάδα στο μπάσκετ Γυναικών. Ο Θρύλος πήρε αυτό που του άξιζε, επιστρέφοντας από το -20 στον τρίτο τελικό της Α1, για να κατακτήσει το έβδομο πρωτάθλημα της ιστορίας του, τα τελευταία οκτώ χρόνια!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έριξαν στο... καναβάτσο τον Παναθηναϊκό, που εκείνος δεν άντεξε και το έριξε στο κλάμα για τη διαιτησία. Και η πλάκα είναι ότι στο χθεσινό ματς στο οποίο ο Θρύλος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, οι «πράσινες» είχαν την εύνοια της διαιτητικής τριάδας και ιδιαίτερα του Χριστινάκη. Λογικό... Ποτέ δεν μπορούν να αποδεκτούς και να διαχειριστούν τις ήττες τους από τον αυτοκράτορα Ολυμπιακό...

Ο Θρύλος κατέκτησε δικαίως το πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό και επίσης κανείς δεν μπορούσε να του... φράξει το δρόμο προς την κούπα. «Σκούπισε» τον ΠΑΟ, μετά το 1-1 στις νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τον πήγε «μέχρι τέλους» και στο μπάσκετ Γυναικών!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ