ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Καμίνι» και με Μπασκόνια!

«Καμίνι» και με Μπασκόνια!

Μετά την ήττα στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του στο επίπεδο Ευρωλίγκας, την Μ. Πέμπτη (13/4, 21:00), για να παίξει με την Μπασκόνια, το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Και ενόψει πλέι οφ, η ομάδα θα χρειαστεί όλη τη στήριξη του κόσμου της, για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Και φυσικά, το ΣΕΦ θα πρέπει να είναι… καμίνι και με την Μπασκόνια όπως ήταν και με τον ΠΑΟ. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μα, γιατί… υπάρχουν ακόμα λίγα διαθέσιμα εισιτήρια για την τελευταία «μάχη» της regular season

Για πάμε

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για τον Αγώνα Euroleague με την CAZOO BASKONIA VITORIA GASTEIZ (13/04/2023, με ώρα έναρξης 21:00) η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ως εξής:


• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr .
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 199 6007 .
• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., την Μεγάλη Τετάρτη 12/04/2023 από τις 10:00 – 18:00 και την Μεγάλη Πέμπτη 13/04/2023 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα (21:00).

Οι τιμές των εισιτηρίων και για τον αγώνα με την CAZOO BASKONIA VITORIA GASTEIZ είναι: 15€, 20€, 25€, 40€, 70€, και 200€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθυνθείτε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
• Συνιστάται η χρήση μάσκας.
• Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
• Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
• Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!
Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ CAZOO BASKONIA VITORIA GASTEIZ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά). Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet(www.olympiacossfp.gr)
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ


Για τον αγώνα με την CAZOO BASKONIA VITORIA GASTEIZ, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 12/04/2023 και ώρα 18:00 στο email fansdpt@olympiacosbc.gr ή στα τηλέφωνα 2104527600/2104527474 για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου.

PARKING
Δικαίωμα εισόδου στα PARKING του ΣΕΦ έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας VIP, COURT SEATS, BASELINE, EXECUTIVE A και EXECUTIVE B, δηλαδή οι φίλαθλοι που τους έχει δοθεί ήδη δωρεάν η αντίστοιχη κάρτα PARKING A ή PARKING B.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ