ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα ρεκόρ του Θρύλου ενόψει... ΑΕΚ!

Τα ρεκόρ του Θρύλου ενόψει... ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει για τα ρεκόρ. Παίζει για τίτλους, νίκες. Για να δίνει χαρά στον κόσμο του. Αλλά καθώς παίζει ωραίο μπάσκετ, τα ρεκόρ... έρχονται μόνα τους. Πάμε να δούμε αυτά που κυνηγάει σήμερα, ενόψει ΑΕΚ (15:45) και αυτά που έχει ήδη στα χέρια του.

Αναλυτικά, ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

MILESTONE

* Ο Σάσα Βεζένκοφ χρειάζεται 19 πόντους για να γίνει ο 73ος παίκτης στην ιστορία της Basket League που θα φτάσει στους 2.000.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Τόμας Ουόκαπ με μία ασίστ θα γίνει ο 3ος ξένος πασέρ στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Προς το παρόν μοιράζεται την 3η θέση με τον Ματ Λοτζέσκι έχοντας από 227 ασίστ.

* Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συμπλήρωσε 11 συνεχόμενους αγώνες με τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο. Στους εννιά που προηγήθηκαν για το Πρωτάθλημα, είχε δύο μηδενικές επιδόσεις (0/2 εντός με τον Παναθηναϊκό, 0/3 εκτός έδρας με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό).

* Ο Ταρίκ Μπλακ μετράει έξι σερί αγώνες με διψήφιο ranking, επίδοση στην οποία έφτασε στα 13 από τα 16 παιχνίδια του στην Basket League.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα (11,85 ανά αγώνα) και το υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας (41,9%).

- Με 7,5 επιθετικά ριμπάουντ, ο Ολυμπιακός έχει τον δεύτερο, χαμηλότερο μέσο όρο της κατηγορίας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ