ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πιο «σβηστό» αήττητο όλων των εποχών!

Το πιο «σβηστό» αήττητο όλων των εποχών!

Αήττητος ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της Basket League ο Ολυμπιακός, καθώς νίκησε με 85-79 την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια για να κάνει το 22-0 στο φετινό πρωτάθλημα και να προκριθεί ως πρώτος στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος!

Η εφετινή πραγματικότητα που χαρακτηρίζει την κατάσταση της αρμάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, δείχνει εν πολλοίς πόσο μεγάλη απόσταση έχουν πάρει οι Πειραιώτες από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Κακά τα ψέματα, οι τελευταίες υψηλού επιπέδου εμφανίσεις του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με απαιτήσεις, θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στην 6η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, όταν νίκησε διαδοχικά την Μπαρτσελόνα (77-70) και την Μπάγερν (102-74) εντός έδρας.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και έχει παίκτες που ξεχωρίζουν σε ολόκληρη την Ευρώπη! Κανείς άλλος άλλωστε δεν έχει φόργουορντ σαν τον Σάσα Βεζένκοβ, γκαρντ σαν τους Κώστα Σλούκα και Τόμας Ουόκαπ ή προπονητή σαν τον σκακιστή Γιώργο Μπαρτζώκα! Αυτός είναι και ο λόγος που η κορυφή της κατάταξης σε Basket League και Euroleague ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Από αυτό το σημείο και έπειτα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και την συγκέντρωση στην οποία μας έχει συνηθίσει, ώστε να δούμε τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της Ελλάδας για ακόμα μια φορά.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ