ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βεζένκοβ στο redking.gr: «Να πάμε στο Final-4, περιμένουμε τον κόσμο μας στα πλέι-οφ»

Βεζένκοβ στο redking.gr: «Να πάμε στο Final-4, περιμένουμε τον κόσμο μας στα πλέι-οφ»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι το μοναδικό, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την regular season στην Ευρωλίγκα. Νίκησε την Μπασκόνια με 86-78, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, στο ΣΕΦ και τερμάτισε στην πρώτη θέση, όντας η πρώτη ελληνική ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο στη σύγχρονη μορφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ή αλλιώς MVP ήταν και πάλι εξαιρετικός. Σάρωσε το αντίπαλο καλάθι και πέτυχε ακόμη ένα double-double τη φετινή σεζόν, ολοκληρώνοντας το ματς με 23 πόντους (6/8 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 5/5 βολές), δέκα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κλέψιμο, για να αναδειχθεί ο πολυτιμότερος παίκτης στη σπουδαία νίκη επί των Βάσκων στο Φαληρικό κλειστό.

Ο MVP, που είναι ασταμάτητος φέτος και αξίζει και με το παραπάνω το βραβείο του καλύτερου παίκτη στη regular season της Ευρωλίγκας, μίλησε στο redking.gr και στον Κωνσταντίνο Τούμπανο για την ιστορική πρωτιά του Θρύλου και τον στόχο των «ερυθρόλευκων» από εδώ και πέρα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Τούμπανο...

Σάσα, συγχαρητήρια. Σπουδαία νίκη η οποία συνδυάστηκε με την εξασφάλιση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Πως νιώθετε για αυτό;

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, αλλά πραγματικά το μόνο που μας νοιάζει είναι να πάμε στο Final-4. Έχουμε μία σειρά αγώνων που δεν ξέρουμε ακόμα τον αντίπαλο, οπότε κοιτάμε τον εαυτό μας, να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε, για να είμαστε έτοιμοι».

Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι μοναδικό. Έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που τερματίζει πρώτη στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, μετά τη δεύτερη θέση που τερμάτισε πέρσι. Ήταν ένα εξτρά κίνητρο;

«Σίγουρα, ήταν ένα εξτρά κίνητρο. Ξέραμε ότι η Μπασκόνια παίζει για να μπει στην οκτάδα, αλλά εμείς παίζαμε για να βγούμε πρώτοι. Ξέρω ότι από μόνο του μπορεί να μην λέει πάρα πολλά, αλλά εμείς θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε η πιο σταθερή ομάδα και όπως είπα και πριν επειδή τα πλέι-οφ είναι μία τελείως διαφορετική κατάσταση πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά».

Ποιος είναι στόχος από εδώ και πέρα; Υπάρχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο στα πλέι-οφ;

«Στόχος είναι να πάμε στο Final-4. Όσον αφορά τον αντίπαλο, δεν μας απασχολεί, γιατί αυτό που κοιτάμε είναι η ομάδα μας».

Κάποιο μήνυμα για τον κόσμο. Τι να περιμένει από εσάς και τι περιμένετε εσείς από εκείνον, ενόψει των πλέι-οφ;

Τον ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη και το παρών που έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα. Περιμένουμε τους φιλάθλους στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ να είναι εκεί, στο πλευρό μας. Σίγουρα, ο admin κάτι θα σκεφτεί να τους καλέσει (σ.σ. γέλια), οπότε και εμείς τους περιμένουμε να έρθουνε, για να κερδίσουμε όλοι μαζί τον πρώτο αγώνα».

 

PHOTO GALLERY

Βεζένκοβ στο redking.gr: «Να πάμε στο Final-4, περιμένουμε τον κόσμο μας στα πλέι-οφ»
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ