ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ! Ανεπανάληπτη «καμπάνα» για του χρόνου!

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ! Ανεπανάληπτη «καμπάνα» για του χρόνου!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να καταβάλλει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να κρατήσει σε κορυφαίο επίπεδο το ελληνικό μπάσκετ, ωστόσο οι «απέναντι» γουστάρουν να το «βουλιάζουν» και να δυσφημούν διαρκώς, με ανάρμοστες συμπεριφορές και επεισόδια. Όπως εν προκειμένω η ΑΕΚ, της οποίας είναι διαφορετικό να είσαι φίλαθλος/οπαδός! «Κολλάει»... γάντι μετά την ανεπανάληπτη «καμπάνα» που έπεσε σε βάρος της...

Συγκεκριμένα, το ελληνικό μπάσκετ δέχτηκε ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα, στη μετά «φάρου» εποχή, καθώς η ΑΕΚ τιμωρήθηκε από το Basketball Champions League με ποινή κεκλεισμένων των θυρών για όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει την επόμενη σεζόν, αλλά και με 50.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της τιμωρίας της... καημένης ΑΕΚ:

«Το Basketball Champions League ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Μοναδικός Δικαστής ολοκλήρωσε την πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον προημιτελικό αγώνα της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 12 Απριλίου 2023 στην Αθήνα και κατέληξε σε απόφαση.

Μετά από προσεκτική εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων, ο Μοναδικός Κριτής του Basketball Champions League αποφάσισε ότι θα επιβληθούν οι ακόλουθες κυρώσεις στην ΑΕΚ:

Να είναι κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι εντός έδρας αγώνες της επόμενης σεζόν του BCL στους οποίους θα συμμετάσχει ο σύλλογος.

Ο σύλλογος θα πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ (πενήντα χιλιάδες ευρώ).

Η απόφαση έχει ήδη κοινοποιηθεί και στους δύο συλλόγους».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ