ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο...Θωμάς «λύνει» τα χέρια του Μπαρτζώκα!

Ο...Θωμάς «λύνει» τα χέρια του Μπαρτζώκα!

Μπορεί να μην έχει συμπληρώσει καλά - καλά μια διετία στην Ελλάδα, αλλά για τον Τόμας Ουόκαπ φαίνεται πως η παρουσία του εδώ θα συνεχιστεί για πάρα πολλά χρόνια. Αυτή είναι η επιθυμία του, η οποία φανερώθηκε με το συμβόλαιο ζωής που υπέγραψε στον Ολυμπιακό (για τα επόμενα 4 χρόνια) και πλέον αποδεικνύεται με τον πιο τρανό τρόπο.

Πως; Μέσω του αιτήματός του για ελληνοποίησή του. Ο 30χρονος Αμερικανός έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ μέσω της οποίας εκφράζει την έντονη επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θέλει να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση.

Το γεγονός αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο πλέι-μέικερ των ερυθρόλευκων θα μπορεί να κληθεί ανά πάσα στιγμή από τον Δημήτρη Ιτούδη ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της «επίσημης αγαπημένης» ενώ ο Ολυμπιακός αποκτά ένα ελληνικό διαβατήριο που με τα τωρινά δεδομένα… λύνει τα χέρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη πανηγυρίζει σε μια γωνία ο… Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Oυόκαπ να γίνεται Έλληνας αυτόματα ανοίγει μια θέση ξένου στο ρόστερ η οποία μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη, ειδικότερα αν κάποιος εκ των Βεζένκοβ ή Σλούκα δε συνεχίσει στο λιμάνι μετά τη φετινή σεζόν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ