ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ΣΕΦ «καμίνι»! Τα «μαγικά χαρτάκια» για τα ματς με τη Φενέρ!

Το ΣΕΦ «καμίνι»! Τα «μαγικά χαρτάκια» για τα ματς με τη Φενέρ!

Η πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας περνάει από το ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακό θέλει να πάει στο Κάουνας, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της σκληροτράχηλης Φενέρμπαχτσε στα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και οι δύο πρώτες «μάχες» του Θρύλου με την τουρκική ομάδα έρχονται στις 26/4 και 28/4!!

Ο Θρύλος, από την πλευρά του, κοιτάζει πάντα μπροστά και περιμένει να δει ένα γήπεδο «καμίνι». Ένα γήπεδο να «κοχλάζει». Ένα γήπεδο που θα τον ωθήσει ώστε να κάνει τα δύο πρώτα βήματα για την πρόκριση Final-4! Δείτε λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων, η οποία έχει αρχίσει από το πρωί της Τετάρτης!

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τους αγώνες των PLAY OFFS της EUROLEAGUE με την FENERBAHCE BEKO ISTANBUL της TΕΤΑΡΤΗΣ 26/04/2023 (με ώρα έναρξης 21:45) και της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28/04/2023 (με ώρα έναρξης 21:30), η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

  • Μέσω του INTERNET από το olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το ticketmaster.gr από την Τετάρτη 19/04/2023 στις 10:00 .
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007 από την Τετάρτη 19/04/2023 στις 10:00.
  • Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., θα βγει το συντομότερο σχετική ανακοίνωση
  • Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 35€, 60€, 100€ και 250€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

  • Συνιστάται η χρήση μάσκας.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ

Και για τους δύο αγώνες με την FENERBAHCE BEKO ISTANBUL παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Τρίτη 25/04/2023 και ώρα 18:00 στο email fansdpt@olympiacosbc.gr ή στα τηλέφωνα 2104527600/2104527474 για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ