ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο καλύτερος Γουάιτ

Ο καλύτερος Γουάιτ

Την καλύτερή του εμφάνιση στο φινάλε του Summer League στο Ορλάντο έκανε ο Οκάρο Γουάιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ που απασχολεί το Θρύλο σημείωσε 11 πόντους στην ήττα 85-79 των "μπλε" του Ορλάντο από την Ιντιάνα. Ο Γουάιτ έπαιξε περισσότερο χρόνο από κάθε άλλο ματς και πιο συγκεκριμένα 22:28. Πρόλαβε σε αυτό το διάστημα να σκοράρει 11 πόντους.

Τα στατιστικά του ήταν 5/8 δίποντα και 1/2 βολές. Παράλληλα είχε 7 ριμπάουντ (3 αμυντικά και 4 επιθετικά). Είχε επίσης 2 ασίστ, 4 κλεψίματα, αλλά και 2 κοψίματα.

Σίγουρα μια εμφάνιση που ίσως να του δώσει την ευκαιρία, εάν συνεχίσει έτσι και στο Summer League του Λας Βέγκας που ξεκινά απόψε, να διεκδικήσει το όνειρό του, ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Στο Λας Βέγκας, πάντως, θα έχει την ευκαιρία να τα πει από κοντά και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Με τον Αμερικανό φόργουορντ που θα πάρει μέρος με το Μαϊάμι να συναντά τον κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος θα είναι εκεί μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο. Τα στελέχη του Ολυμπιακού θα δουν και τον Έρικ Γκριν που θα πάρει μέρος με το Πόρτλαντ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ